سفارش تبلیغ
صبا ویژن

88/9/20
1:28 صبح

افتضاح پزشکی وناسپاسی مسئولان

بدست دست نوشت در دسته

محمد امین پورامینی

چندین ماه است که رسانه های گروهی کشور در راستای تبلیغات وسائل ارتباط جمعی جهانی مسئله آنفولانزای خوکی را مطرح ساخته اند وهمگان را از عواقب شوم آن برحذر داشته وراه های پیشگیری آن را مدام بازگو میکنند، تا اینجای کار مسئله طبیعی ولازم وضروری است، آنچه مورد نظر این نوشتار است مسئله ای است که در رابطه با حج 88 (امسال) پدید آمد واز آن بدتر اصرار بر غلط سابق است.. مسئولان بهداشتی کشور به بهانه خطر شیوع این بیماری تا آنجا جلو رفتند که برخی خواستار تعطیلی حج –این فریضه بزرگ الهی- شدند، که سرانجام با حذف 40% جمعیت وانجام محدودیتهای پزشکی حدود چهل هزار نفر را از انجام فریضه حج محروم ساختند.. تا اینجا هم خیلی حساسیت نشان نمیدهیم، چون بنا را بر حسن نیت وحمل فعل مسلمان بر صحت مینهیم که آقایان بنا بر تخصص ومطالعه دقیق وفراگیر این تصمیم را گرفتند، وکار به صحت وغلط این تصمیم نداریم – گرچه جای مناقشه جدی دارد- ، ولی اینجا چندین نکته اساسی وجود دارد که قابل طرح وتامل است:

1-    این بیماری از مکزیک وآمریکا شیوع پیدا کرد، در مکزیک پس از یک هفته تعطیلی اوضاع را عادی وطبیعی جلوه دادند وجشن گذر از آن را گرفتند، چرا باید ما مرتب اوضاع را بحرانی نشان دهیم ؟

2-    ریشه بیماری از قاره آمریکا وسپس اروپا است، چرا روی پروازهایی که از آن سو به ایران می آیند هیچ حساسیتی نیست ودر عوض حساسیت روی سفرهای زیارتی وبخصوص زائران بیت الله الحرام است؟

3-    بنابر شنیده ها اولین مورد بیماری آنفولانزای خوکی در ایران مربوط به مسافری است که از آمریکا آمده است، پس چرا این همه هیاهو علیه زائران قبر رسول الله (ص) است؟

4-    برفرض که حفظ سلامت عمومی تکیه بر این مسئله را ایجاب نماید حالا که پیش بینی حضرات غلط از آب در آمد چرا دست از عناد ولجاجت بر نمی دارند؟ بنابر اطلاع بعثه مقام معظم رهبری وهیئت پزشکی ایران در عربستان سعودی عملیات حج امسال سالمترین حج بوده است، اینجانب خود در حج امسال حاضر وناظر از پزشکان هیئت پزشکی شنیدم که آنچه در حج امسال اتفاق افتاد در حد معجزه است واصلا با قواعد نمی سازد، چون نه تنها کسی از ایرانیان در موسم حج مبتلای به این نوع آنفولانزا نگردید بلکه فرد مشکوک هم یافت نشد، علاوه بر آنکه در ایام تشریق یک مورد ابتلا به اسهال هم نداشتیم، از همه مهمتر اینکه در صد مبتلایان به سرماخوردگی معمولی نیز بسیار کمتر از سالیان سابق بوده است.

5-    بنابر اطلاعیه رسمی عربستان در بین حدود سه ملیون زائر بیت الله الحرام در حج امسال حدود هفتاد نفر مبتلای به این بیماری یافت شد که تنها پنج مورد آن منجر به فوت ایشان گردید، در حالی که پیش بینی مسئولان بهداشتی ما حکایت از فوت چهارصد حاجی!! ایرانی! در این سال به سبب این بیماری داشت! آیا این افتضاح نیست؟ گیریم پیشبینی بر اساس محاسبات بوده است حالا که غلط از آب در آمده آیا نباید عذر خواهی کنند؟ اگر هم معذور باشند آیا نباید اقرار به واقع کنند؟

6-    خانه خدا صاحب دارد، (ان للبیت ربا یحمیه)، وهیج جا از سلطه حاکمیت خدا بیرون نیست، اگر باران روز ترویه وروز عید موثر بود – که بود - آن هم با اراده حضرت حق است، ولی غفلت نباید کرد که حاجیان حدود یک ماه در تماس مستقیم با یکدیگر بوده اند، از زمان زیارت قبر رسول الله (ص) گرفته تا انجام طواف وسعی ووقوف و.. آنچه اتفاق افتاد اراده سبحانی وتوجه ویژه حضرت ولی عصر (عج) بوده است وبس، بنابر این جای دارد که برخی اصحاب رسانه از خشم وغضب الهی بترسند وجو مسموم تبلیغاتی خود را بشکنند.